Danslessen

Serena is vanaf haar 6e jaar begonnen met dansen met haar broer Rémondo. Samen zijn zij 6-voudig Nederlands Kampioen Junioren en Jeugd in Ballroom, Latin en meervoudig finalisten 10-dansen geworden. Zij hebben Nederland jaren mogen vertegenwoordigen op de WK’s en EK’s.

Na een geslaagde topsportcarrière en het behalen van haar IDTA dansdiploma’s is Serena haar eigen dansstudio begonnen en wil zij graag haar kennis en ervaring overbrengen aan haar leerlingen. U kunt bij ons terecht voor diverse dansstijlen voor jong en oud.
 

Bij Dansstudio SerenaDance vind je:

Professionele begeleiding

De mogelijkheid te groeien

Doorstroommogelijkheden voor danstalent

Wedstrijddansen Stijldansen

Een open sfeer in de lessen

Aandacht voor de cursist

Lekker dansen staat voorop, maar Serena stimuleert de cursist ook het beste uit zichzelf te halen! We werken met kleine groepen, waardoor er meer aandacht is voor het individu en het paar. Er wordt les gegeven volgens een lesplan, waardoor er een opbouw is in de lessen en de cursist kan groeien in het dansen. Wilt u graag wedstrijden gaan dansen, dan biedt SerenaDance u alle mogelijkheden! U bent altijd van harte welkom een kijkje te nemen bij één van onze danslessen en deel te nemen d.m.v. een proefles. Ook onze VRIJDANSmiddagen zijn open voor alle dansparen die gezellig een middag willen komen dansen.

De leukste les is dansles!
Onze danscursussen starten in september, november, januari en in mei.

Serena Dance

Capelseweg 39
2907XA - Capelle aan den IJssel

Mail: info@serenadance.nl
Tel.: 010-4509922
KvK: 50823523
Btw: NL002195664B34