Privédansles bij Dansstudio SerenaDance

Soms wilt u nog net even wat meer tijd en aandacht om uw danspassen en/of houding, techniek extra bij te schaven. Of het tempo van een danscursus kan wat hoog

liggen indien u nog niet zo lang aan het dansen bent. Een ontspannen privédansles in Capelle aan den IJssel met exclusieve aandacht van SerenaDance kan dan uitkomst bieden. Een dansles op maat voor dansparen en individuen!

Eigen tijd en tempo

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een privédansles. Dit bijvoorbeeld wanneer u naast de reguliere cursus meer instructie wilt of als u lessen heeft gemist.

Maar ook in het geval dat u simpelweg in uw eigen tijd en op uw eigen tempo wilt (leren) dansen is een privédansles een goede optie. Wij verzorgen privédanslessen voor

alle verschillende niveaus én voor zowel dansparen als individuen zonder vaste danspartner. Daarbij maakt het niet uit of het om privésalsalessen, privéstijldanslessen, voor uw openingsdans of een andere dansvorm gaat. U ontvangt op een ontspannen manier volledige persoonlijke dansbegeleiding en u bepaalt zelf in overleg met de instructeur het tijdstip en tempo.

Openingsdans bruiloft

Uw trouwdag is natuurlijk een dag om nooit meer te vergeten. Daar hoort dan ook een openingsdans bij die voor altijd in uw geheugen blijft. De persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van onze privédanslessen kunt u eveneens gebruiken om extra te oefenen voor een van de meest belangrijke dansen van uw leven. Met de privédansles voor de bruiloft maakt u van uw eerste dans met uw partner een gedenkwaardigere gebeurtenis. Bovendien weet u met de dansles voor de openingsdans van de bruiloft zeker dat uw bruiloftsdans een succes zal zijn – dat neemt weer wat zorgen die tijdens het plannen van een bruiloft komen kijken weg.

Een dansles privé laten verzorgen door Dansstudio SerenaDance uit Capelle aan den IJssel? Neem contact met ons op door te bellen naar 010-4509922 of door het contactformulier in te vullen. De kosten voor een privédansles vindt u op de tarievenpagina. Onze gecertificeerde dansinstructeurs bieden u met genoegen deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht in de individuele danslessen en persoonlijke danslessen voor paren.
 

Serena Dance

Capelseweg 39
2907XA - Capelle aan den IJssel

Mail: info@serenadance.nl
Tel.: 010-4509922
KvK: 50823523
Btw: NL002195664B34