Stijldansen bij Dansstudio SerenaDance

Heeft u al danservaring? Of heeft u helemaal nog geen danservaring? Bij Dansstudio SerenaDance kunt u op elk niveau leren stijldansen in Capelle aan den IJssel! In uw eerste jaar maakt u al kennis met 6 dansen. Naast de stijldanscursus voor paren, bieden wij eveneens privélessen voor paren en individuen aan en kunt u bij ons ook terecht voor wedstrijddansen. Wij zijn dus hét adres voor stijldansles!
NIEUWE BEGINNERSCURSUS start dinsdag 5 maart 2024! 

Stijldansles voor groepen en paren

De dansen die u leert bij stijldansen bestaan uit 10 verschillende ballroomdansen en Latijns-Amerikaanse dansen, waarvan u er 6 al in het eerste jaar onder de knie zult krijgen. Denk bij ballroom aan dansen waaronder de Quickstep, Tango, Engelse wals, Weense wals en Slow Foxtrot. Onder Zuid-Amerikaanse(Latin) dansen vallen onder meer de Chachacha, Rumba, Jive, Samba en Paso doble. Ieder jaar leert u weer wat meer en komt u op een steeds hoger dansniveau. De niveaus van onze stijldanscursus zijn als volgt:

1e-jaars > Beginners 1 & 2 & 3

2e-jaars > Brons/Bronsster

3e-jaars > Zilver/Zilverster

4e jaars > Goud/Goudster

5e-jaars en hoger > Topklasse

Sportklasse (houding/techniek)

Bij de lessen van SerenaDance zult u stijldansen op moderne muziek met af en toe een heerlijke klassieker én krijgt u les van onze ervaren en gediplomeerde dansdocent

Serena Goedkoop. Daarnaast heeft u bij ons als voordeel dat u in kleinere groepen danst, waardoor u profiteert van persoonlijke aandacht en voldoende ruimte. Zo is de kans groter dat u kunt dansen op uw eigen tempo en sneller kunt groeien in uw dansen. De lessen starten al vanaf 5 paren.

VRIJDANSEN: Wij organiseren aan het einde van elke danscursus (les 10) een vrije dansavond, waarbij u het geleerde de gehele avond kan oefenen. De dansavond zit inbegrepen in de danscursus van elk blok van 10 lessen.

Blok 1 is van sept. - nov.
Blok 2 is van nov. - feb.
Blok 3 is van mrt. - mei 
Zomercursus is in mei/juni/juli

Wedstrijdstijldansen

Wilt u in plaats van of naast Social Dancing deelnemen aan stijldanswedstrijden? Bij SerenaDance geven wij niet alleen een cursus stijldansen, maar tevens

trainingen/lessen wedstrijdstijldansen in groepsverband en met privélessen. Hiervoor hoeft u geen bepaalde leeftijd of een bepaald niveau te hebben – wedstrijddansen kan al vanaf de leeftijd van 6 jaar tot en met de seniorenklasse. Bovendien kunt u al wedstrijddansen vanaf uw eerste jaar clubles.
Dansstudio SerenaDance is overigens aangesloten bij Dansregio West en de Nationale dansbonden NVAD en WDCAL-wedstrijdbond, waardoor u de wedstrijden bij één van deze organisaties kan dansen. Start vandaag nog met stijldansen op elk niveau!

Voor meer informatie over de kosten en lestijden voor het stijldansen kunt u bellen naar 010-4509922 of een reactie achterlaten via het contactformulier. Via een van deze wegen geeft u zich ook op voor stijldans. Dansstudio SerenaDance uit Capelle aan den IJssel helpt u met genoegen verder indien het om leren stijldansen gaat. 
 

SCHRIJF U NU IN via ons inschrijfformulier of kom langs en DOE MEE!!!

Serena Dance

Capelseweg 39
2907XA - Capelle aan den IJssel

Mail: info@serenadance.nl
Tel.: 010-4509922
KvK: 50823523
Btw: NL002195664B34