Streetdance 

Wij bieden de lessen Streetdance aan voor kinderen en jongeren van 6 t/m 14 jaar in Capelle aan den IJssel Dansstudio SerenaDance. 

Oorsprong

De achterbuurten van New York in de jaren ’80, dat is waar streetdance zijn roots vindt. In de jaren ’90 waaide dit fenomeen ook over naar Europa en diens media. Streetdance is een verzamelnaam voor allerlei soorten dansvormen die op straat, in clubs en op het schoolplein ontwikkeld en uitgevoerd werden. Improvisatie en aanmoediging van omstanders speelden vaak een belangrijke rol bij deze sport, alsmede een sterke sociale interactie met het publiek en de mededansers. Ook kenmerkend voor streetdance zijn de losse ‘baggy’ kleding die dansbaar en ruim zittend is, en de bewegingen die vaak losjes en luchtig overkomen. Er werd, en wordt nog steeds, gedanst op populaire hiphop en R&B muziek. Zoals vroeger MC Hammer, en tegenwoordig artiesten als o.a. Jason Derulo, Tiesto, Zara Larsson en Jonas Blue.

Voor kinderen en tieners

Wij verzorgen lessen Streetdance in Capelle aan den IJssel voor de leeftijdsgroepen kids en teens op de dinsdag. Instromen in deze lessen is altijd mogelijk, en vanaf 6 deelnemers kunnen wij groepen starten. Een les duurt 45 minuten en worden gegeven in de schoolweken. Lesgeld voor maar €19,- per maand óf €200 per seizoen!!
De Streetdancelessen zijn op dinsdag om 18:00 uur (6-9jaar) en om 18:45 uur (9-14jaar)  SCHRIJF JE NU IN EN DOE MEE!!

Aan het einde van het dans/schooljaar organiseren wij het Streetdance afdansen voor familie/vrienden. Gedurende het seizoen zijn er ook enkele kijklessen voor de ouders.

Wilt u nog meer informatie over onze lessen streetdance in Capelle aan den IJssel? U kunt ons bereiken via tel. 010-4509922, of vragen of opmerkingen achterlaten via ons online contactformulier. Wij horen graag van u!

SCHRIJF U NU IN via ons inschrijfformulier of kom langs en DOE MEE!!!

Serena Dance

Capelseweg 39
2907XA - Capelle aan den IJssel

Mail: info@serenadance.nl
Tel.: 010-4509922
KvK: 50823523
Btw: NL002195664B34